(Перефразована нарородна пісня на сучасний лад, під відому музику) Якось, їхали козаки,
Джипом з пляжу через ліс.
Підманули дівку Галю,
Її вкинули «у віз».
- Ой поїхали із нами,
Кращих нас ти не знайдеш,
- А не хочеш, ноги в руки,
Й на Холодницю* підеш.
Галя довго не вагалась,
Сіла в транспорт залюбки,
Не в ту сторону звернули -
І попали в Леляки*.
Бліц excursion* влаштували
По ґрунтівці до долин,
Але трохи обламались,
(В них закінчився бензин).
А у village* залишитись
Без пального і зв’язку,
Це не марилось й не снилось,
Навіть Сані Рибаку.
Ой, нещасна наша Галя,
А яка ж є тут мораль ?
Коли їдете із пляжу -
Не підвозьте різних Галь.Леляки* – село на березі Удая
Холодниця* – гора біля містечка Варва
excursion*- екскурсія
village* - село