Ось, випускний прийшов в ваше житття,
Надію дав ступить в майбутнє крок ,
У світле і незвідане буття,
Назустріч до омріяних зірок.
Бажаєм, щоб куди ви не ішли,
Вас зустрічали і назад чекали,
Щоб сподівання, плани всі і мрії
На дійсності реальністю ставали.
Щоб прагнули завжди ви до мети ,
І мчалися до неї без зупину
Хай вас усюди Бог оберіга ,
Даруючи чудову ясну днину.
Щоб завжди поруч був хороший друг,
Що вислуха, порадить, зрозуміє,
Які б незгоди не були навкруг,
Допомогти й підтримати зуміє.
Бажаємо терпіння і добра,
Здоров’я найміцнішого, як криця
Хай ангел щастя завжди поруч буде ,
Й не висоха натхненності криниця.
Ще хочу побажати у цей час
Ніч зоряну і росяне світання
Радійте, веселіться від душі
Бо це - у вас, дитинства мить остання…