(Перефразована пісня Т. Бученко для випускного)
Подруженько моя мила, цвiт нiжний з гiлок злітав,
На бiлоснiжне личко рум’янок юнацький упав.
Подружко моя рiдненька Згадаєм минулi днi
Як нас поучали неньки, й що бачили ми ввiснi
Як нас поучала неньки,Що бачили ми ввiснi.
Приспiв:
Гарна сукня ніжні квiти
Вже не будемо ми дiти
Неповерниться дитинство
Наше золоте.
Хоч на серці є тривога
Та в майбутнє вже дорога
Кличе нас і з випускного
У життя веде.
В майбутнє душею лину З тобою прощаюсь я
Я батькiвський дiм покину, тут друзів залишу я.
Подружко моя поружко, вплету нiжний цвiт в косу
І дружбу дитячу чисту у серці своїм пронесу.
І дружбу дитячу чисту у серці своїм пронесу.
Приспiв: