(Перефразована пісня І. Зінковської, для випускного балу) Розкажи, чому очі знов сумні?
Як сестра, була ти завжди мені.
Розкажи, чому ти, така сумна,
Де тепер світло з твого вікна?
Зрозумієш, навіть без слів –
Птах дитинства вже відлетів…
Не вернеться, як не чекай,
Ти ж, щасливих хвилин не втрачай!
Приспів:
Вчора ми іще були діти, Нам би пустувати, радіти,
Ділимо все ми на двох, ти і я,
Подруго вірна і мила. Вчора ми іще були діти
В майбуття хотілось летіти
В щасті й біді ми разом, ти і я,
Подруго ти моя.
Не мовчи, скажи мені, в чому річ,
Бо життя з мільйонами протиріч.
В душах двох не стихне розлук надрив,
Знає той що дружбою дорожив.
Зрозумієш, навіть без слів –
Птах дитинства вже відлетів…
Не вернеться як не чекай,
Ти ж щасливих хвилин не втрачай!
Приспів. (2)