( Представлення учасниці на конкурсі "Міс табору")
Я - подих вітру, мавка лісова,
Я - спів струмка і солов'їв ридання,
Я - неповторність, вічність і краса,
Я- вишуканість і палке кохання.
Це - образ. А яка ж я без прикрас?
Без декорацій, гриму, бутафору,
Себе я презентую у цей час
Бо Перший*-конкурентам дасть отпору.
Просто Аліною я звуся
І у десятім класі вчуся
Дуже люблю я малювати
Й життя художньо прикрашати.
В руках цих бісер оживає
Й шиком узорів забавляє.
Ногам же не підвласна втома,
Бо в школі, таборі і вдома
Я танцями їх забавляю
Бо грацію шикарну маю.
Знають хлопці і дівчата
Що весела я, завзята,
друзів гарних безліч маю,
І в спортивні ігри граю.
Все про мене ви вже знаєте
Чи на конкурс свій приймаєте?
Перший* - загін №1, в якому перебувають старші діти.