Я хочу простого щастя,
Найкращого, тому що мого
Я хочу я палкого кохання
Щоби любить коханого свого.
Я хочу бути йому ідеалом
Щоб він мене голубив, розумів,
Щоб він для мене зорі міг дістати
І що завгодно ради мене зміг.
Щоб з ним я почувалася безпечно
Йому довіритися повністю могла
Щоб Богу дякувала за це щастя
Й до старості з ним в злагоді жила.
Але, якщо до мене ти байдужий,
То зразу йди, не псуй мені життя,
Поки ще я не втратила надію,
В високе, чисте, вічне почуття.
Якщо не маєш ти довіри
Й не віриш зовсім ти мені
Тоді вважай – 5 років тому,
Що я тоді сказала тобі – «Ні»
Ти визначся, чого ти хочеш?
І поруч себе бачиш ти кого?
І пам’ятай: я хочу щастя,
Найкращого і лиш мого.