(Представлення учасниці конкурсу "Міс табору".
З використанням місцевого суржику)
Привіт, веселкова громада!
Я бачити всіх дуже рада,
Завжди прикольна і весела,
Я покоряю міста й села.
Життя моє - неначе п’єса,
Ще, я люблю погнати бєса,
Я багато друзів маю ,
І завжди їх виручаю.
Я - білявка - не секрет,
(Це ж не вплива на інтелект),
В житті ніколи не журюся
Хоч плачу я, або сміюся.
Бо це - на все життя опора -
Майстерність одного актора.
Я на завидки сусіду -
Скоро в Голівуд поїду.
Покажу іхнім зіркам де раки зимують
Хай продюсери бабло мені там пакують.
А тоді я свої гроші на шопінг потрачу,
Куплю собі нову тачку, і на Кіпрі дачу.
І коли в кишенях грошей я не буду мати,
Патолого-анатомом треба мабуть стати.
Бо з дитинства я люблю кавуни і дині
І цікаво мені знать, що в вас в середині.
2007 рік