ТАК ВІДСТАНЬ НАШУ ВАЖКО ПОДОЛАТИ,
ЩОБ ЛАСКУ ОДИН ОДНОГО ПІЗНАТИ.
ДИВИТИСЬ В ОЧІ ПРИСТРАСНО Й НАТХНЕННО,
В ДУМКАХ ГУБИТИСЬ БОЯЗКО Й ШАЛЕНО.
ТОРКАТИСЬ МОВЧКИ РУК ТВОЇХ ГАРЯЧИХ,
БЛУКАТИ ПО БАЖАННЯХ НЕДИТЯЧИХ.
ВІДЧУТИ ДИХАННЯ, Й ПРИХОВАНЕ ТРЕМТІННЯ,
ВІДЧУТИ СЛІВ ЖАДАНИХ ШЕПОТІННЯ.
ЩОБ РУКИ НАШІ У ПІТЬМІ БЛУКАЛИ,
І НАСОЛОДУ Й ЛАСКУ ДАРУВАЛИ…
КОВЗНУЛИ ГУБИ ПО П’ЯНКОМУ ТІЛУ,
І ВІДШУКАЛИ «ЗБУДЖЕНІСТЬ» НЕСМІЛУ…
А ПОТІМ ДОВГО-ДОВГО ЩЕ БЛУКАЛИ,
І «ВПЕВНЕНОСТІ» ЩАСТЯ ДАРУВАЛИ…
ВТОПИЛИСЯ В БАЖАННІ ДО ОСТАНКУ,
І В ЗРУЧНІ ПОЗИ ПРАВИЛИ ОСАНКУ…
ПІРНАЛИ В ЖАР І ВИРИНАЛИ НІЖНО,
ТРИВАЛО Б ДОВГО, ПРИСТРАСНО І ГРІШНО…
КОХАННЯ БУЛО Б НАМ ЗА НАГОРОДУ
ВСЕ, ОДИН ОДНОГО, ЛАСКАЛИ ВРОДУ.
ВПЕРЕД ЛЕТІЛИ МИ ШАЛЕНИМ КРОКОМ,
ПІЗНАННЯ ТІЛ - ДЛЯ НАС БУЛО Б УРОКОМ…
А ПОТІМ, ІЗ ВЕРШИНИ В ПРІРВУ ВПАЛИ…
ТА ДОВГО, ДОВГО, ДОВГО ЩЕ НЕ СПАЛИ…
І ЗНОВУ Й ЗНОВ ДИВИЛИСЯ У ОЧІ,
ВІДЧУЛИ ЩЕ НЕ РАЗ СЛОВА ПРОРОЧІ…
ЩО «БУДЕ В НАС ВСЕ ДОБРЕ», Я ЦЕ ЗНАЮ
МАБУТЬ, ЗА ТЕ ТЕБЕ Я ТАК КОХАЮ…
Нежная, чувственная эротика в стихах...превосходно!!!
Відчули ще раз слова пророчі...
Що "Буде в нас все добре"я уже знаю
Мабудь, за те тебе я так кохаю...