ЯКА БУДЕ ЗУСТРІЧ? КУДИ ЗАНЕСЕ?
ТАК ХОЧЕТЬСЯ ЗНАТИ ПРО НЕЇ УСЕ…
ТІ ПОГЛЯДИ, РУХИ, ЩО СКАЖУТЬ СЛОВА?
І ЯК ЗАХМЕЛІЄ ВІД НИХ ГОЛОВА…
ВСЕ БУДЕ СПОНТАННО БЕЗ РАМОК І СХЕМ,
ЦЕ БУДЕ ВЗІРЕЦЬ ВСІХ ПРИХОВАНИХ ТЕМ….
ЗГИНИ НАШИХ ТІЛ, ДОТИК НІГ, ГРУДЕЙ,
ВДВОХ НА САМОТІ СЕРЕД ВСІХ ЛЮДЕЙ…
БУДЕМО НЕСМІЛО РУХАТИСЬ ВПЕРЕД,
КУШТУВАТИ ДИКИЙ І БЕНТЕЖНИЙ МЕД
НЕЗНАЙОМІ ЛАСКИ, ВАБЛЯТЬ І П'ЯНЯТЬ,
ЛОВИМО ПІДКАЗКИ, МАЙБУТНІХ ЗАНЯТЬ…
ТІЛЬКИ ДОТОРКНЕМОСЬ, НІБИ ВДАРИТЬ ТОК,
ПАЛЬЦЯМИ ЗІМКНЕМОСЬ, ЗБЛИЗИМОСЬ НА КРОК,
ПОТІМ ПОЦІЛУНКИ ДОВГІ, НАЧЕ НІЧ,
ВИТРЕШ ТИ ЛЕГЕНЬКО ВСІ СЛЬОЗИНКИ З ВІЧ,
ДИХАННЯМ В ДУЕТІ ЗАКОЛИШЕМ СТРАХ ,
І СЕРЦЯ ГАРЯЧІ СПАЛИМО У ПРАХ…
ВІД ЖАГИ КОХАННЯ ВТРАТИМ СМАК БУТТЯ,
І ЗІЛЛЄМОСЬ РАЗОМ НА УСЕ ЖИТТЯ…
ЗАКУЮТЬ ОБІЙМИ У КАЙДАНКИ НАС
В ДИВНІЙ ЕЙФОРІЇ БУДЕМО НЕ РАЗ.
ПІРНЕМ У БЕЗОДНЮ – ХВИЛІ, БРИЗКИ, БЛИСК
СКУШТУЄМ, ВЗАЄМНО, ТІЛ ГОЛОДНИХ ТИСК.
І СЕКС НЕЙМОВІРНИЙ ЗАХОПИТЬ, МАБУТЬ
В ОРГАЗМАХ ТРИВАЛИХ, НЕ ГРІХ ПОТОНУТЬ,
А ПОТІМ БЕЗСИЛІ НА ЛІЖКУ РОЗТАНЕМ,
У ВСЕСВІТІ ЦЬОМУ НАЙБЛИЖЧИМИ СТАНЕМ.
І ЗНОВ НАСОЛОДОЮ ТІЛ ЗАЧАРУЄМ
КРІМ НАС - МИ НЕ ЗНАЄМ, НЕ БАЧИМ, НЕ ЧУЄМ…
ПОВІК НЕ СКІНЧИТИСЬ ТАКОМУ КОХАННЮ,
ВОЛОГОЮ ВМИЄМ МИ ОЧІ СВІТАННЮ…
І ВМИТЬ ПОДОЛАЄМ ТАБУ, ЗАБОРОНИ,
ТАК НІЖНО І ЛЕГКО ЗІТРЕМ ПЕРЕПОНИ.
ТЕБЕ ДУЖЕ ХОЧУ, ЧЕКАЮ, КОХАЮ.
ТВОЄЮ Я БУДУ…. ТИ Ж ХОЧЕШ… Я ЗНАЮ…