Ти сидиш і сумуєш,
За вікном л'є дощ,
На папері ти малюєш
Таку красиву любов.
Ти малюєш сонце й море,
А он і принц на коні,
І повільно геть йде горе,
Як краплини у вікні.
*Намалюй собі кохання,
У зошиті зізнання,
Прийде щастя, ти тільки вір,
Вийде твоє сонце з гір.*
Котик заснув на колінах,
А ти все малюєш й малюєш,
І в мріях неначе в перинах
Ти знову вируєш.
Ти вже майже відчуваєш його,
І ви вже майже танцюєте,
І з тим, чекала ти кого,
Разом ви щастя малюєте.
*