Погляд на мудрість.
Потрібно постійно працювати над собою, бо дорога кожна хвилина життя, яку потрібно використовувати, як дар Божий для вдосконалення своєї душі. Сєнсєй (переклала з російської мови)
Цінувати кожну хвилину дарованого Богом життя.
25.04.18 7.05