Погляд на мудрість.
Фортуна належить до того виду, яка поступається лише силі і відштовхує від себе всякого, хто не вміє сміти. Ніколло ді Бернардо Макіавеллі(переклала з російської мови)
Спіймати фортуну можливо правильними рішучими діями.
24.04.18 6.20