Погляд на мудрість.
Не слід нікому давати поради і користуватися чужими порадами, крім загального ради - правила кожному - слідувати велінням душі і діяти сміливо Ніколло ді Бернардо Макіавеллі(переклала з російської мови)
Слідувати велінню душі,діяти смілово- головне.
24.04.18 6.15