Погляд на мудрість.
Щоб досягти моральної досконалості, потрібно перш за все дбати про душевну чистоту. А душевна чистота досягається в тому тільки разі, коли серце шукає правди і воля прагне до святості. Але все це залежить від істинного знання. Конфуций (Кун-Цзы)(переклала з російської мови)
Пошук істини,позитивне мислення-душевна чистота.
21.04.18 7.10