Я знов дивлюсь у ваші очі ясні,
Хоче душа моя співати.
Спасибі, вам мої дорогі вчителі,
Ви, в школі, - ніби, батько й мати.
Завжди поради мудрі чую від вас ,
Повчань і докорів багато .
За неслухняність, ви пробачте, всіх нас,
Й прийміть вітання у це свято.
ПРИСПІВ:
Мої учителі,
Вклоняюсь низько я вам,
До землі.
І подарую квіти ва свої
Улюблені учителі.
Мої учителі,
Вклоняюсь низько я вам.
До землі.
І подарую квіти вам свої
Мої учителі.
Навчили нас читати по складах,
І перше слово написати.
Любити й берегти свій рідний край,
Батьків і друзів поважати.
Ви – ніби, хлібороб на ниві знань,
А діти - наливне колосся.
В турботі й праці пролітає ваш час,
Сріблом вкриваючи волосся.
ПРИСПІВ: