Кулінарні обговорення з Тарасом Комаринським (продовжуючи тему...)
Пельмень смачний – коли свининка свіжа….
То фарш у роті - тане, наче, мед,
А коли він з копит, хвоста і рила,
То не врятує навіть парамед…
Коли придбаєш кілограм у магазині,
Де собівартість, не вміщається в ціні.
Як ви – не знаю, ну а я б таким пельменям,
На 100% відповіла – «НІ».
Ще й зараз піст – то зуби на полицю,
Хай спочивають ще до Пасхи тижнів три
А я писатиму усяку небилицю,-
Її не знищиш, хоч гризи, кусай, чи три…
Їстимемо картоплю у мундирі,
Й капуста - хай за вухами лящить,
Якщо не можна зараз їсти м’яса, -
То, мабуть, можна гарячіше пить…
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=783245
Гарненько!
Та я грішу,хоча і піст
Дуже люблю свинячий хвіст
А справа Вам скажу у тім
Що дуже рідко його їм
Лиш інколи це з пенсії буває
Но після ліків,як хватає
Отих нещасних гривняків
Отій би владі дать пиньків
Під одне місце,що сказати
Та не спроможні їх дістати
А так шкода!
Успіхів Вам!