Промінець, босоніж, втік в шовкові трави,
Я за ним полину, тихо по сліду,
Де, на видноколі, пломенять заграви,
У сади квітучі, я до тебе йду. - 2р.
ПРИСПІВ - 2р.: Там, де липа цвіте, вабить і чарує,
Аромат розлива в зеленім саду,
Там, чекатиму я до зорі ясної
Якщо ти не прийдеш, іншого знайду. – 2р.
Вмить, ласкавий вітер, трави вмив росою,
Розбудивши біле марево і цвіт,
Хай чекають інші біля мого двору,
А ми заблукаєм, між квітучих віт. - 2р
ПРИСПІВ: - 2р.
Програш
До струмка дзвінкого повела стежина,
Де, зранку до ночі, плачуть солов’ї
У сни проникають, душу відкривають,
І малюють в мріях - очі твої. - 2р.
Приспів - 2р.
2007 рік