Закохався ранок у далекі зорі,
На світанку, їх вмивав росою.
Він купав ті зорі у небеснім морі,
Милувався ясною красою.
Заціловував їх вітром леготом,
На прозорих хмаринках гойдав -
І своєю любов’ю красивою
Ніжність твою нагадав.
ПРИСПІВ: Нагадав твої очі - що сяють добром,
І жадані долоні - що гріють теплом,
Наші зустрічі перші – що стали життям,
Як довірились ми тим святим почуттям.
Закохався вечір в калину червону,
Одягав на грона із перлів корону
Пестив він її як малу дитину.
Свою любу, кохану, єдину.
Заспівати просив голосних солов’їв,
Що вернулись весною із теплих країв.
В листі мрії свої колихав ,
І кохання твоє нагадав.
ПРИСПІВ: