Сірих днів мовчазна павутина
Мовчки вкутує дні і роки.
І холодна, смеренна рутина
Несе вітром бажання й думки.
Та не ти цілував і голубив,
Обіцяв зорі з неба, не ти....
Умовляв ти мене зупинитись,
Але треба любов віднайти.
ПРИСПІВ: Я дочекаюсь тебе знов,
Моя не знайдена любов...
За синє небо полечу,
Торкнуся вітром по плечу....
Скуштуєш ти солодку мить,
Бо довго в серці біль щемить...
Ступи мені на зустріч крок,
Як до омріяних зірок.
Одинокі й холодні світання
Час невпинно у далеч несе.
І позичене в мрії кохання,
На шляху в себе знищує все.
Але мрій я своїх не залишу,
Хоч немає на світі чудес,
Лише рідко полохають тишу -
Із минулого йдуть смс.
ПРИСПІВ: