Дзвінок останній продзвенів - і в школу більше нам не йти
Так непомітно, швидко, стали ми дорослі.
А пам'ять гріє душу знов і запах ніжних матіол
До школи всіх запрошує у гості.
ПРИСПІВ: Скільки літ, скільки літ промайнули, як мить,
Та дзвіночок ще кличе з далека.
В той садок навесні, де дні теплі, ясні
Й на стовпі в’є гніздечко лелека.
Для нас щасливим був той час, як ми рушали в перший клас,
Але за мить, випускниками стали
Протягом усіх років, очі вчителів й батьків
Нас доброти і мудрості навчали.
ПРИСПІВ:
Дзвінок останній продзвенів, а скоро перший пролуна,
Всі знають, що така складна вчительська доля.
Приходимо на твій поріг з далеких і крутих доріг
На засівання освітнього поля.
ПРИСПІВ:
2012р.