Перетвори біль на любов.
Ти можеш все.
Все у тебе в голові.
Піднімайся, ти вже не на дні.
Записки на вікні,
про те, щоб не забувати жити.
Ти ще будеш любити.
Тебе ще будуть любити.
Залишайся собою.
Дружи з головою.
Не здавайся без бою.
Стрибай.Танцюй.Малюй.
Придумуй пісні.
Все у тебе в руках.
Все у тебе в голові.
Радій. Ти тут тільки раз.
Не потрібно ніяких образ.
Не потрібно ніякого зла.
Підійди до вікна.
Подивись. Відчуй.
Любов. Любов. Любов.
Ночуй де хочеш.
Ночуй з ким хочеш.
Це твоє життя.
Все більше і більше добра.
Колись все мине.
Що візьмеш з собою?
Ти хочеш взяти всі образи туди?
Ти вже не зможеш сказати ні слова.
Все готово.
Скажи всі слова зараз.
Не мовчи.
Біжи. Лети. Стрибай.
Ти сам собі.
Рай.