/ д л я п і д р о с т а ю ч о г о п о к о л і н н я /
ОБОЖНЮЮ Й ЛЮБЛЮ Я ГРУ В СЛОВА…
ДУША МОЯ –ЩАСЛИВА І СПІВА….
ПОКРУТИМО СЬОГОДНІ МОВНИЙ ГЛОБУС
І ПОГОВОРИМО ПРО «ЛОГ»,АЧИ ПРО «ЛОГОС»:
@ РОЗМОВА ТЕТ-А-ТЕТ,ЛИШЕ УДВОХ-
МИ ПРОСТО НАЗОВЕМО-ДІАЛОГ.
@ В ОРАТОРСТВІ ТОДІ ТИ СПРАВЖНІЙ БОГ
КОЛИ КРАСИВО МОВИШ МОНОЛОГ.
@НЕ БУДЬ У СПІЛКУВАННІ КОЗЕРОГ,
КОЛИ ВСТУПАЄШ З УСІМА У ПОЛІЛОГ.
@ ВСТУПНА ЧАСТИНА ТВОРУ-ТО НАСТУПНИЙ «ЛОГ»
ЦЕ НОСИТЬ ТАКУ НАЗВУ -ЦЕ «ПРОЛОГ»
@ А ПІСЛЯМОВА ДО УСЬОГО –ТАКОЖ «ЛОГ»
ЩО НОСИТЬ ПРОСТУ НАЗВУ - «ЕПІЛОГ»
@ ІСНУЄ ЩЕ БАГАТО РІЗНИХ «ЛОГ»,
ОЗВУЧИТЬ ЇХ УСІХ НЕ ДЕМАГОГ,
ЗОРІЄНТУЄТЬСЯ ,МОЖЛИВО,ПЕДАГОГ,
ПОМІЧНИКОМ У НЬОГО,ЗВІСНО-
ПСИХО-ЛОГ…
***
ОБОЖНЮЮ Й ЛЮБЛЮ Я ГРУ В СЛОВА…
ДУША МОЯ –ЩАСЛИВА І СПІВА….
"ФРІЛАНСЕР"* чи "КОПІРАЙТЕР"
Я ДЛЯ СЕБЕ Й ДЛЯ СВОЇХ ДІТЕЙ....
ЦЕ ЛИШЕ «ЗАЧИН»ВСІХ МОЇХ ВІСТЕЙ…* Фрилансер - Слово freelancer складено з двох слів: англ. free — «вільний» та lancer, — «списник», «списоносець». В середні віки фрилансерами називали воїнів, що воюють за наймом. Зброя фрилансерів належала тільки їм, тобто «фрилансер» може бути перекладене і як «вільний стрілець». Слово freelancer вперше вжито Вальтером Скоттом у романі «Айвенго» — для позначення середньовічного найманого вояка.
ТУТ- вільний писарчук.
* Копірайтер- — людина з творчою натурою, здатна складати оригінальні тексти, музичні заставки та крупніші твори різного стилю, змісту та метражу. Багато копірайтерів мають досвід написання сценаріїв. Обов'язки копірайтера можна порівняти з обов'язками кореспондента: до них належать, зокрема, написання статей рекламного характеру. Також копірайтер бере участь в розробці іміджу фірми, включаючи назву, слоган, рекламні матеріали. Копірайтер повинен орієнтуватися в галузі авторських прав на музичні й літературні твори.
Логос (грец. λόγος) — термін західної філософії, релігії, психології та риторики. З давньогрецької мови буквально означає «слово». Вживається передусім у значеннях власне слова, науки, закону, надприродного світового розуму. Часто під логосом розуміється раціональне, логічне знання, яке протиставляється міфу як знанню ірраціональному і прийнятому на віру. У логіці логос — це здатність робити умовиводи, знаходити причинно-наслідкові зв'язки. У східних філософіях йому аналогічні дао, а також — дгарма.
Оратор (лат. oro — «говорю») — той, хто виголошує промову, а також людина, що володіє даром красномовства або володіє ораторським мистецтвом.
Демаго́гія (дав.-гр. δημαγωγία — дослівно «веду народ» , aбо «керівництво народом») — маніпуляція інформацією, набір ораторських і полемічних прийомів і засобів, що дозволяють ввести аудиторію в оману і схилити її на свій бік. Найчастіше застосовується для досягнення політичних цілей, в рекламі і пропаганді.
15.02.2018Р.