Я просто чекала тебе все життя
І нічого не чекала натомість.
Що для тебе любов,прошу, скажи!
Свобода ,а чи гра у совість???
Свобода ,а чи гра у совість??
Тебе чекала я все життя
І потрачених днів не жаль…
Та на кожен свій крик душі
Чула у відповідь.-мораль …
Я просто чекала тебе все життя
І нічого не чекала натомість.
Що для тебе любов,прошу, скажи!
Свобода ,а чи гра у совість???
Свобода ,а чи гра у совість??
Я нібито знову перегортаю
Порожні сторінки й пусті полиці...
І я не хочу ходити по краю
І Байдужість читати на лицях.
Я просто чекала тебе все життя
І нічого не чекала натомість.
Що для тебе "любов",прошу, скажи!
Свобода ,а чи гра у совість???
Свобода ,а чи гра у совість??
Жаль,та Все нібито зупинилось
І нас обох накрило хвилею...
Ні ,це усе нам не наснилось…
Ми –ніби два птаха у вирію…
Я просто чекала тебе все життя
і нічого не чекала натомість.
що для тебе любов,прошу, скажи!
Свобода ,а чи гра у совість???
Свобода ,а чи гра у совість??
13.02.2018р.
ЛГ