ЯК люблю це заняттячко я – одягати думки …у ім’я .
Часто просто іде до смішного, від копання в словах…отакого…
@Я б назвала словом «не-жить» -негативні всі процеси!
Девіантні поведінки і конфлікти,і ексцеси…
Війни,дикі заклинання,катаклізми і заклання…
@А хтось хоче не раз - двічі жити – заставляє себе,йой, «ту-жити»
@А хтось пише цікавеньку «по-вість»,де спрацьовує пОдруга «со-вість»
@А комусь – м’яко й гарно під вушком – обіймає любиму «підвушку»,
@А на ліжку лежить «прости-рад-ло» - перед «ло» ми усі безпорадні…
@Хтось когось дума,що пережив – це від того ,що разом ту-жив…( пере- жив- ання)
@Хтось не маючи жінки і чина називає на себе «муж-чин-а»….
Жінку з коренем –жін приліпи і получиться дві половини.
@Хтось не любить дивитись на ранок-понавішував сОбі «фі-ранок»…
Та не «фікайте» ,а посміхайтесь та із "ранком" хоч трішки братайтесь!
Часто просто іде до смішного, від копання в словах…отакого…
Та люблю це заняттячко я – одягати думки …у ім’я .
11.01.2018р.
д а л і б у д е