|
Різні мотиви там і тут звучать ,
Чуються,
проявляються,
не мовчать…
Авантюрні і -розважальні,
Побутові ,процесуальні,
Драматичні,символічні,
Життєві та апокрифічні,
Міраклічні,типологічні,
Місцеричні,середньовічні,
Іронічні,а чи цинічні,
Милозвучні,а чи міфічні…
Функціональні,а чи банальні,
Вогнепальні і кардинальні,
Сакральні й завоювальні,
Брутальні,також тривіальні,
Геніальні й сентиментальні,
Сповідальні та ідеальні,
Актуальні,а також повчальні,
Карнавальні та театральні...
Ми назустріч вібрам ідемо,
Хвилі слова ло-ви-мо,ловимо
В той потік всі входимо,входимо
Бавимось,
говоримо,
Пишемо,!!!
Різні мотиви там і тут звучать ,
чуються,проявляються,не мовчать…
Звучіте,вібруйте,розповсюджуйтесь!
Зачаровуйте,зачакловуйте і наповнюйте!
Світ Миром,Любов'ю і Добротою,
Світлом,і
Сонцем,
Со-бо-ю!!!!!
08.01.2018р.
ID:
770165
Рубрика: Поезія, Філософська лірика
дата надходження: 08.01.2018 00:08:46
© дата внесення змiн: 08.01.2018 07:13:36
автор: Валентина Мала
Вкажіть причину вашої скарги
|