********************Новий рік собаки йде,
Тільки сніг лапатий де?
На подвір'ї задощило,
Ох,як це вже надоїло!
Нарядили ми ялинку,
Ой,красива,як картинка!
На ній –хлопавки й намисто,
Іграшки також,із тіста…
Всі зібрались за столом,
Ще не б'єм об стіл чолом!
Ми- культурні,бачся,люди…
Глянемо,що далі буде?
Дід Мороз приніс дарунки,
Для малечі-дітвори!
Про дорослих він забувся,
Ой,як жаль, -не говори!
Єва й Ніка виступають
Під ялиночкою вдвох
Скільки віршів діти знають
І про зИму й про…горох…
Дідо Женя – наш дідусь,
Й біля нього- є бабуся!
Вам бажаєм в мирі жити!
І сміятись,не тужити!
ВСІМ дівчатам-купу сміху!
Женихів для їх утіхи!!
І здоров'я цілий віз,
Дід Мороз щоб вам приніс!
В двері стукала Cнігурка,
А за нею Дід Мороз…
Нам подарували курку,
Правда-правда і всерйоз!
Нашим таткам-купу грошей
Й будьте ви завжди хороші!
Й більше для сім'ї уваги!
Нас водіть в універмаги!
Загадаймо в Новий рік!
Довгий-довгий для всіх вік!
Щастя повнії долоні!
Татам,мамам,синам й доням!
Щастям повниться хай дім
Я бажаю вам усім!
Щоб прийдешній рік новий
Кращим був,ніж рік старий!!
Кричимо всі «З НОВИМ РОКОМ!»
МИ ЩАСЛИВІ З КОЖНИМ КРОКОМ!
ХАЙ ІДЕ БАГАТСТВО В ДІМ!
ЩАСТЯ!МИРУ НАМ УСІМ!!!!
30.12.2017р.