Р Е М Е Й К Н У Л А
на твір Олександра Мачули "Жінка"
/подяка автору /
Жінка АВТОР: Richter
Сплелося все в тобі: турбота,любов, і радість, і краса.
І усміх з присмаком скорботи, й сльозинок вранішня роса.
Киплять і пристрасті, й бажання в тобі, як гейзер. Ні – вулкан!
І на майбутнє сподівання, а ще в тобі живе обман.
Ну, як без нього в цьому світі, без лицедійства нікуди.
Пізнання яблуко й при світлі уже дає рясні плоди.
Твоє жіноче лицемірство – то просто вищий пілотаж:
фіглярство, інколи блюзнірство, що часто переходить в раж.
І все це пафосно, зі співом чи в танці, часом на балу,
вперемішку, а то й з надривом. І не забуде про хулу…
Така звичайна жінка й мати, що просто величчю горить.
Їй палко до снаги кохати і дуже легко погубить!..
Хай не спадуть твої вітрила і Бог тебе благословить,
щоб дарувала тільки крила, які підносять у блакить!
20.12.2017
ПОЛЯРНА ДУМКА У ЛЮДЕЙ
Валентина Малая
Полярна думка у людей,
Про жінку,також чоловіка...
Кому ж-бо дати привілей,
А чи потрібна нам приріка?
Так само й як чоловіки,
Жінки бувають,друже,різні!
У них обох-недоліки!
Й бувають нерви не залізні!
Обман живе не тільки в ній,
І у мужчин --Є...-цілий рій!
Любити сильно жінку треба,
Щоб не стрибала аж до неба!
Допомагать тягар нести,
Уміти говорить :"Прости...!"
Разом в одну дуду дудіть,
І сумувати,і радіть,
Разом виховувать дітей,
Не розставлять своїх сітей,
Також не бути полігамним,
Слабким,тютюхою нікчемним.
І не сідать жоні на плечі,
Не обзивати недоречно,
Який вона подасть вам "квас"==
Залежить,хлопчики від вас!!!
20.12.2017 - 19:47