До конкурсу "Новорічне теплослів'я"
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
***
З Новим роком всіх !І З Новим щастям!
Всім навкруги подаруйте Любов!
В Новому році нехай усе вдасться!
І Щастя до тебе повернеться знов!!!
Життя розмаїте!Чекаймо всі чуда!
Доля хай буде люб'язною!Так!
Миру й Любові бажаю всім людям!
Най бУде щасливим багатий й бідняк!
Хай з роком Собаки прийде розуміння,
Жити у правді й творити Добро!
Спадуть із душі величезні каміння
І кожен відчує себе ба-дьо-ро!
Моя Україна відродиться знову!
Прийде на планету і мир й благодать!
Людина згадає про першооснови,
І зможе проблеми всі порозкидать!
Цілуйтесь!Радійте !Керуйте!! Малюйте!
Божеволійте!Мрійте!І Бога моліть!
Смійтесь!Творіть!Веселітесь!Танцюйте!
Дружіть!Насолоджуйтесь і просто Любіть!
І Щастя до тебе повернеться знову!!!
І в Новому році нехай усе вдасться!
Перебувайте й живіть у Любові!
З Новим роком всіх! І З Новим щастям!
18.12.2017р.