До конкурсу "Новорічне теплослів'я"
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Холодний вітер виє за вікном.
Зима морозна заявля про себе.
Приснилось,що іду селом...
Багато снігу,я лечу до тебе...
А сніг рипить,мов музика легка,
Собаки гавкають і світять в небі зорі!
І біла ковдра на полях пухка...
Чарівно й гарно як надворі!
Он зірка впала прямо до долонь...
Спішу хутчіш замовити бажання...
А мрію вся потрапити в полон
До тебе любий й...нашого кохання...
А ти відчув,що я до тебе йду,
Летиш назустріч,в вікнах засвітилось...
Де ще такого красеня знайду?
Радію дуже,посміхаюсь та...
П Р И С Н И Л О С Ь........................
08.12.2015Р.