У мене все є,
лиш його мені мало,
Може тому,що я дівчинка-МАла?
Мало МАлій його,дуже мало…
Як зробити,щоби…вистачало?
У мене все є,
та лиш він особливий,
І впевнена,що- веселун той - важливий!
Його відчуваю і …тисну на нього,
На красеня того,зовсім не простого…
Як зробити,щоби…вистачало?
Мало МАлій його,дуже мало…
Може тому,що я дівчинка-МАла?
У мене все є,
лиш його мені мало,
Цей край думок підказав океан.
Хто ж це такий- не секрет для селян!
Може блука він серед городян?
Той Красень зоветься—
коханий... Баян!*
БАЯ́Н, а, чол.== Велика вдосконалена гармонія із складною системою ладів.
Як варіант,останнє слово може бути ==боян,тоді див.значення його.БОЯ́Н, а, чол. поет., Співець, поет. Поетом-соловейком, народним бояном назвали гуцули Юрія Федьковича, талановитого виразника їх надій і сподівань...На Рожевому сайті теж є такі!
10.11.2017р.
Цікаво обіграні два слова, поетко! Поза всяким сумнівом, можна в цей список включити й інші, наприклад, Бояк, Бочук, Вояк, Войчук... Хоча деякі з них можуть бути словотворами, та то пусте... Неологізми стають колись в ряд словникових арсеналів... Твори, Малоле!