/можна ще доповнювати дане розуміння/
***
СЛОВО- ЦЕ СИЛА,ЕНЕРГІЯ,МАТРИЦЯ,
ЗБИРАНИЦЯ,ПШЕНИЦЯ І ЗДРАВНИЦЯ,
ТАЄМНИЦЯ,ДУШЕВНИЦЯ,ПРАВИЦЯ,
ЦЕ ВІТРИЛА,СИМФОНІЯ,СПІЛЬНИЦЯ,
ЦЕ ЯРИЛО,МЕЛОДІЯ,ДЗВІННИЦЯ,
ТРУДІВНИЦЯ,БЕСКІНЕЧНИЦЯ,ВІЛЬНИЦЯ,
ЦЕ СКАРБНИЦЯ-КРАМНИЦЯ І МОВНИЦЯ,
ГРОМОВИЦЯ,ФАНТАЗІЯ,РОСИЦЯ.
ОКЕАН ЦЕ,ПЛАНЕТА,ЗІРОК ВОДОСПАД,
КЛЮЧ ДО ВСЬОГО,ТВОРЕЦЬ І ПРОМІННЯ КАСКАД!
ШАХІВНИЦЯ,КРИНИЦЯ І СЛУЖНИЦЯ,
ПРОПОВІДНИЦЯ,ВІСНИЦЯ,ВАЖНИЦЯ.
ДЖЕРЕЛО,ГОВОРІННЯ І ЖИТТЄДАЙНІСТЬ,
ЦЕ МИРО,ПРОСВІТЛІННЯ Й БЕЗКРАЙНІСТЬ,
СЛОВО- НОСІЙ І НАПОВНЮВАЧ МОВИ,
ПОЗАМОВНА РЕАЛЬНІСТЬ,ІСНУВАННЯ ОСНОВА.
КУПАЙСЯ У ПЕРЛАХ СВЯТИХ Й ЗОЛОТИХ!
НАСОЛОДИСЬ В ПОВНОТІ!ЩОБИ ВСТИГ!!
05.12.2017р.