Прийшла зима сьогодні в Стрий.
Зима справжнісінька, зі снігом.
І песик надто молодий
що сталось, не второпа, біга.
Кругом сметана? Молоко?
Чи масло? Та на смак щось дивне.
По двору носиться Рябко.
Тут справа явно детективна.
Хто з неба кидає вниз сир?
Чому він мокрий і холодний?
І що за дивний пасажир
навів смартфон на мене модний?
Чому регоче дітвора,
коли встромляю в масло носа?
І, взагалі, що за діла,
чому всі взуті, а я босий?
Питань багато у Рябка.
Літає, мчиться, гонить, скаче.
Цікавість в нього є така,
бо він уперше сніг побачив.
03.12.2017р.