Листопад!Листопад!Листям застеля наш сад!
І танцюють всі листочки вальс із вітром…
Зорепад!Зорепад!Раннім вечором –каскад
І нам щастя посміхнулось перламутром!
Ти прийди!Ти прийди!У садок під наш дубок!
І заграй той танець вітру на гітарі!
Подивись,подивись,як туркоче голубок.
Зайві тут усі словесні коментарі.
Соколе!Соколе!До дівчини пригорнись!
І зігрій її солодким поцілунком!
Всі Думки!Всі думки! Щоби враз та й забулись!
Нехай все для неї буде подарунком!
Листопад!Листопад!Листям застеля наш сад!
І танцюють всі листочки вальс із вітром…
Зорепад!Зорепад!Раннім вечором –каскад
І нам щастя посміхнулось перламутром!
15.11.2017р.
я така!тчу,плету і вишиваю,
То творю,то витворяю...
Із піснями теж дружу,
Наніч казку розкажу...
Видумкуювата краля,
Мене звати просто-Валя!
Можна також-Валенок,
Вивчу це я на зубок!