дівчина в червоному пальті
барзо подобАється мені
хоч і пика трохи товста
навіть просить холокосту
але там вони такі самІ
начебто такої не знайдеш
але погляд лиш переведеш
то дівчатко то дівчина
випне дупку без причини
треба було їхати в авті
хоч і баки майже там пусті
хоч та Пепа трохи товста
навіть просить холокосту
але там вони такі самІ
вдома малі дітки і дружина
на кредитці лиш кредит невпинний
осінь знов дротами грає
бусик з міста повертає
сунуть хмари світять ліхтарі