"Сармат"- найкраще світле пиво,
а є легке, а є міцне,
не просто пиво- справжнє диво,
хто ще не пив, той не збагне,
яку відчуєш прохолоду,
коли скуштуєш цей нектар.
"Сармат"- це справжня насолода,
Вкраїни- неньки щедрий дар.
червень 2007
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..
КОМЕНТАРІ
28.05.2008 - 18:55
два первых ласковых глотка,
к сияющим ногам твоим кладу,
всеосеняющая, юная отчизна".
Прости, господи...
Только не Сармат! ))))
Хольстен - всё за немецкое пиво!
Тем более - украинского производства! )))