...( д и т я ч е )
Все для вас,красунi, вiд вашої бабунi!
Блинцi вiд бабусi Євочцi й Iннусi
Поки день настане,сонечко загляне.
Їжте ,онучата,любiї дiвчата.
Ростiть благодатнi,чуйнi,делiкатнi!
Славетнi,ошатнi,ще й самодостатнi!
Будьте симпатичнi,ґречнi i лiричнi!
Зичнi i сердечнi,доречнi,фантастичнi!
Все для вас,красунi, вiд вашоi бабунi!
Пiдставте долоньки,онуця i донька
Я насиплю вдачi,хай буде добряче,
Щастя повнi жменьки вiд вашої неньки!
Джерельну водицю ,для бажань жар-птицю
Янгол-охоронцiв онуцi i донцi!
Все для вас,красунi, вiд вашої бабунi!
Сонце у долонi, мир на пiдвiконнi!
Шануйтеся!
24.09.2017р.