Моя земля, на якій я зростала і жила,
Моя земля, що дала мені віру і крила,
Мій рідний край, де так рясно цвітуть вишиванки,
Мій тихий рай, ніжний вечір і сонячні ранки.
Моя земля, де так радо гніздяться лелеки,
Могутність гір і високі до неба смереки,
Де на полях колосяться пшениця і жито,
Де йде війна, хоч у згоді ми прагнемо жити.
Моя земля, де так хочеться в мирі й любові
Ростить дітей і не бачити горя і крові.
Благослови, Боже мій, пережити незгоди,
Ти сили дай бути вільним, єдиним народом.
Я люблю Україну і стаю на коліна,
Та в молитві до Бога благання несу :
Захисти Україну, мов маленьку пташину,
Збережи її спокій і мир, її ніжну красу.