о н у ч е ч ц і
Сіли ми на паровозик,він по парку нас везе!
І із нами песик Тузик ,паровозик не повзе.
Їде він по всьому парку і повз гірку,і фонтан
І тримає свою марку . Ось дивіться,ресторан…
Сяє він увесь вогнями і дитячий сміх звучить
Він наповнився піснями. Ой,яка чудова мить!.
Сіли в нього Єва,Валя,Інна,Ліля і Степан,
Таня,Льоня,Євген,Люда,Веронічка і Дем'ян.
Я тримаю в руках кульку і жовтенький прапорець,
А у Лілі в руках лялька , а у мами- гаманець.
І по вулиці Центральній швидко їде паровоз.
Вигляд в нього ідеальний!Для дітей- це як гіпноз!
Як принцеси чи царівни ,їдем гордо, сміючись.
Мами наші- королівни,усе бачать,дивлячись.
Перехожим кричимо ми: «Йди до нас» а чи «Привіт!»
І не зіб'ємо оскоми !Це для нас як ДИВОСВІТ!
Їде він по всьому парку і повз гірку,і фонтан
І тримає свою марку .Ось дивіться,ресторан…
І із нами песик Тузик,паровозик не повзе.
Сіли ми на паровозик,він по парку нас везе!
17.07.2017р.