о н у ч е ч ц і
Тебе цілую,моя пташко!
Твої кучерики чешу
Моя трояндочко,ромашко,
Й для тебе казочку пишу.
Чомучко ти моя маленька,
Усе на світі хочеш знать.
А голосочок твій так дзенька
Тобі я хочу передать
Свій досвід,всі свої надбання,
Родзинки творчі,позитив
Для розвитку і виховання
Твоїх життєвих перспектив.
Ти гомониш ніби доросла,
"Індіго" кажуть про таких,
Досліджуєш усе так просто
І любиш друзів гомінких.
Стрибаєш вправно на батуті,
І любиш слухати казки,
Відтак повторюєш почуті,
І про планети й про зірки.
Небавом* підеш вже до школи
Надінеш ранець чи портфель.
І будеш грати на віолі,
Що зветься так: «віолончель».
Люблю без мір тебе,маленька
Гарненька зірочко моя!
Підстав свої маленькі жменьки
Сюрприз тобі дарую я!
Для тебе казочку пишу.
Моя трояндочко,ромашко,
Твої кучерики чешу й
Тебе цілую,моя пташко!
*Небавом- незабаром
17.07.2017р.