Сіре небо над головою,
Сірі думки в голові.
Шо відбувається сьогоднні зі мною?
Я лежу глибоко на дні.
Я закохуюсь дуже швидко.
Мене тягне глибоко на дно.
Брудні думки вбивають мене повільно.
Таке сьогодні моє кіно.
Твій светер і твоя сорочка.
Твоє біле кудряве волосся.
На кухні тихо, ми мовчимо.
Говорити нам так і не довелосся.
Бачитись нам більше не довелосся.
Я шкодую що не подивився тобі просто в очі.
Вуха і рот заклеєні скотчем.
Я буду думати про тебе цієї ночі.