Я дочка України
Я горджуся цим здавна
Тут роздолі річки, колосисті поля
Україна моя щедра й багата
На щасливій землі народилася я
Хай завжди буде спокій й мир
В вашій хаті
Хай маки червоні цвітуть під вікном,
Хай калина червона росте коло двору
І соловейко співає тонким голоском
Хай буя Україна, без горя і втрати
Хай мати щасливе народить маля
Хай кожного ранку обійматиме тата
Ніжна, маленька, дитяча рука.
Нехай коровай запашний завжди буде
І гості постійно приходять в ваш дім.
Любіть Україну і ніхто не забуде,
Про славний і давній козацький наш рід.