А ти неймовірно багатий,
Допоки у тебе є мати,
І кожен свій день, наче свято,
Навчишся колись цінувати…
Приспів:
Нехай тебе день порадує,
До Бога іди за порадою.
Вклонись добрим людям, вітаючи,
Здоров’я і щастя бажаючи.
А ти неймовірно щаслива,
Бо в тебе є сонце і злива.
Обійме тебе синій вечір,
Неначе коханий за плечі.
Приспів.
А ми, хоч земні, та нетлінні,
Бо мати в нас є – Україна!
Зростають онуки і діти,
І зірка любові нам світить.
Приспів:
Нехай же нас день порадує,
До Бога йдемо за порадою,
Вклоняємось, ближніх вітаючи,
Здоров’я і щастя бажаючи.