Зацвіла тополя - наче сніг пішов
Воля, чи неволя? Зрада, чи любов?
Бути, чи не бути? Сумно на душі
Знов здавило груди, знов пішли дощі...
Знову хочуть мрію одягти в кайдани
Знову... але марно, ще живі майдани
Сніг зійде, розтане як і завжди літом
І водою стане, з тополиним цвітом...