( просто репліка на приватний випадок)
МАСОВА БЕЗПОРЯДНІСТЬ ЛІЗЕ МЕЖИОЧІ ,
БРАКУЄ ЛЮДУ КУЛЬТУРИ СПІЛКУВАННЯ!
ТА ВОЗЛЮБИТИ БЛИЖНЬОГО ЯК САМОГО СЕБЕ –
ТО ОДНЕ ІЗ ВАЖЛИВИХ ЗАВДАННЯ.
БРУТАЛЬНІСТЬ МЕНТАЛІТЕТУ БІЛЬШОСТІ
ШОКУЄ СПАНТЕЛИЧЕНУ МЕНШІСТЬ.
ЧИ ДОСЯГНУТЬ АОПОНЕНТИ КРАЩОСТІ ?
ХТО ПРОСВІТЛИТЬ ТАКИ ЇХНЮ ТЕМНІСТЬ??
СУКУПНІСТЬ РІЗНИХ ЧИННИКІВ ПОВЕДІНКИ,
ЩО НЕ ПІДДАЮТЬСЯ КОРЕКЦІЇ ЗЗОВНІ
ЦЕ ВАРТЕ КОМПЕТЕНТНОЇ ЛІКАРСЬКОЇ ОЦІНКИ
АБО ЛИШЕ ДОПОМОЖУТЬ СПОВІДІ ЦЕРКОВНІ…
ДИВИСЬ , ВИСОКОМІРНИЙ БОМОНДЕ, –
ЙДЕ ОНДЕ - ТАЛАНТІВ ДИТЯЧИХ ІНТЕНС.
ЯКЩО ЖИТТЯ БЕЗГЛУЗДЕ, ТО ПОСТАРАЙСЯ ,
ПРОСТОЛЮДИНЕ,ХОЧА Б ЗНАЙДИ ЙОГО СЕНС.
Так, Сонечко, люди стали злі як собаки ....радянських доброзичливих людей вже фактично не залишилося...нажаль...на першому плані одним - як вижити, а іншим - як увійти в ТОП самих багатих((....
ТИ ЗНАЄШ,КОЛЮ,бездушшя людське,безкультур*я масове просто шокує і нічого з цим не поробиш.Знаєш,є така приказка,хочеш навчити ДУРНЯ,-сам- ДУРЕНЬ.ЗАЛИШАЄТЬСЯ ЛИШЕ СПОСТЕРІГАТИ ЗА ВСИМ ЦИМ.