н і ч н і в и т р е б е н ь к и
Зима.Морозами пройма.І ніч німа .І я сама.
Зима.Ніхто не обійма.Дарма..І сон трима.
Стіна.Біля вікна.Тісна.Натягнута струна.Одна.
Зима.Тепла нема,його катма,а мо,чортма.
Встаю бігма,іду бігме,чому пройма,ні бе,ні ме?
Зима,авжеж,пройма,еге ж!
***
Валя волає й чвалає з Авалю
Хвалить валторну Валюша і валить
Вивалить вальок ,повалить вальки
Перевалила й давала гальки.
***
Губоньки-голубоньки й походеньки-Любоньки
Слізоньки у дівоньки маленькі і дрібонькі
Солоденькі й хвацькі ,раденькі й космацькі
Любенькі й благенькі, гарненькі й юнацькі.
***
Зірка зійшла, зайнялась і засяяла,
Квітка зов’яла зів'яла й розвіялась
Вона занехаялась, маялась, краялась
Він розмовляв, запевняв, вихваляв.
***
( підозрюю,що далі буде) :))
Зима. Сама. Ну, що ж, бува!
Нічого нового нема...
Сиджу і мрію, та дарма,
Аж розболілась голова.
Наллю я келишок вина
І накуштуюсь до п'яна,
І стану гарна і смілива,
Не одинока і щаслива.