Як часи сповіщають,що настає полудень або північ,так
настає і час для одкровень...
Історія вчить,що завжди точилася боротьба за території та сфери впливу на цих територіях.
Так було і сучасна історія стверджує,що так є.
Держава Р. скориставшись слабкістю держави У. зайшла на її територію,завезла зброю і розв'язала війну.
Ні одна сторона,ні інша не об'явили про війну.
Про війну знають ті,що посилають зброю і військових.
Про війну знають ті.що тримають оборону.
Про війну знають ті,хто хоронить дітей,батьків,друзів,рідних,знайомих і незнайомих.
Іде війна.
В моєму домі мир.
В моєму місті мир.
На території моєї держави іде війна.
І тому я плачу,і тому серце моє в скорботі.
Вибач за таку гірку реальність.
Про неї треба знати.
А ще я пишу вірші.
"Небо такое большое.
Думаю я о нем.
Что ему может сниться
Январьским холодным днем?
Кудри деревьев густые,
Пряди зеленых трав,
Девочка в платье "в горошек"
Машет,руки подняв;
Пляжей песочные косы,
Ленты рек голубых,
И берегов откосы-
Солнце купается в них.
Что ему может сниться?
Может смелая птица,
Что "по лицу" струится,
Главный полет совершая,
В неба глубинах тает.
Небо такое большое.
Что ему может сниться?"
Від кого:Ч.Т.Т. Кому:Н.І.М.
Україна Росія