Звичайний день. Ні, незвичайний!
День перший літа! День дітей!
Обід, я в "Джміль". І клімат гарний.
Стоїш ти, куриш "Winston grey".
Приспів:
Продавець із "Джміля" Таня,
так на бейджику написали.
Ну а я покупець Саня,
робить літо чудес чимало.
Зайшов я в "Джміль"- і до цукерок,
купить "Бабусиних казок".
Ти підійшла: "Вам грам сто сорок?"
-Десь так. І полуничний сок.
Приспів:
Продавець із "Джміля" Таня,
так на бейджику написали.
Ну а я покупець Саня,
робить літо чудес чимало.
На касу йду розрахуватись,
зустрів тебе іще разок:
"Було приємно спілкуватись."
-Приходьте ще. Смачних "Казок".
Приспів:
Продавець із "Джміля" Таня,
так на бейджику написали.
Ну а я покупець Саня,
робить літо чудес чимало.
01.06.2016р.