( це я готуюсь :) ,свято через 1,5 місяці)
У сестри сьогодні свято Друзів і гостей багато
Повноліття досягла Моя кращая сестра
П-в Ух ти ж, та-ра-ра! Моя кращая сестра!
Ювілей- звичайна дата,їх попереду багато!
Спортом ,люба, ти займайся!Молодіть завжди старайся
П-в Ух ти ж, та-ра-ра! Моя кращая сестра!
Ти така трудолюбива, добра,ніжна і красива
І розумна і музична,дуже-дуже симпатична
П-в Ух ти ж, та-ра-ра! Моя кращая сестра!
Все,що треба,в тебе є,донька,зять,будинок.
2 собаки,кіт,город,та нема машини
П-в Ух ти ж, та-ра-ра! Моя кращая сестра!
Виграєм з тобой Джекпод, купимо гелікоптер,
Полетим аж на Канари,там чека мілліонер
П-в Ух ти ж, та-ра-ра! Моя кращая сестра!
Метафізику вивчай, все в житті перемагай!
Будь завжди на позитиві! Й будемо 100 літ ми живі!
П-в Ух ти ж, та-ра-ра! Моя кращая сестра!
Я тобі бажаю щастя!Справжнього,великого!
Щоби хтось сопів під боком,щось робити кликав би…
П-в Ух ти ж, та-ра-ра! Моя кращая сестра!
У сестри сьогодні свято Друзів і гостей багато
Повноліття досягла Моя кращая сестра
П-в Ух ти ж, та-ра-ра! Моя кращая сестра!