Накрило землю сірим дахом.
Дощило.
В права то осінь одним махом.
Вступила.
Жовтневий день похмурий, темний.
Негода.
І хмари ті тверді як кремінь.
Порода.
Самотньо й пусто навкруги.
Як космос.
Сидять по хатах малюки.
Й дорослі.
І тарабанить третій день.
Без вітру.
Бездарних дощових пісень.
Палітра.
Заліз від п'ят і до очей.
Під ковдру.
Я відчуваю дощ що цей.
Надовго.
Погода всяка- благодать?
Неправда.
Мені здається дощ цей б.... лін.
Назавжди.
05.10.2016р.