що нового? друкую курсивом
виділяючи
відділяючи
кажуть всі хто проходить мимо
лише тінями залишаються
все в порядку і в повному обсязі
капілярами
тонкими венами
ти під шкіру заходиш голкою
не виходячи на перерви
ти під шкірою залишаєшся
зачіпляючись
перевантажуючись
тіні з острахом подивляються
щоби там не ввімкнулася лампочка
що нового? друкую курсивом
виділяючи
зони проникнення
тіні бовтаються в дверях прочинених
я на них - ні бум-бум ні півпогляду
відсьогодні тобою осліплений...